QHSE

+31 164 788 260   info@naval-barging.com

Quality, Safety, Health & Environment

 

qhse training naval

 

Naval Inland Navigation als start-up, houdt van duidelijke doelstellingen. We zijn houder van het ISO 9001:2015 certificaat. Continue audit van dit certificaat stellen we voorop om onszelf te challengen in uitvoering.

 

Quality
Naval Inland Navigation hecht continu hoog belang aan het managementsysteem en kwaliteitshandboek waarmee zowel op kantoor als aan boord gewerkt wordt en die als leidend geldt voor onze medewerkers.

Het continu perfectioneren van dit systeem, voldoen aan de TMSA (Tanker Management and Self Assessment) richtlijnen en foutloze EBIS keuringen (European Barge Inspection Scheme) zijn standaarden waaraan we ons wensen te meten. Veiligheid, gezondheid, milieu en kwaliteit zijn kernbegrippen en onze organisatie dient continu aan de strengste normen te voldoen in dit verband.

Continu wordt optimalisatie beoogd waarbij interne mensen continu gechallenged worden door externen mits audits. Outcome van deze audits wordt automatisch omgezet in actiepunten waarbij van elke medewerker in de organisatie wordt verwacht deze te implementeren zodat de beoogde verbetering wordt behaald.
Safety
We investeren continu heel wat middelen en tijd om het zero incidentenbeleid dat we nastreven, effectief te bekomen. Wekelijks overleg tussen de QHSE verantwoordelijke met het management, maandelijkse safety meetings met heel het kantoor en maandelijkse rapportering van de QHSE verantwoordelijke naar de scheepseigenaren dient continu aandacht op dit topic te houden.

Om dit alles te faciliteren werd een softwarepakket ontwikkeld hetwelk permanente opvolging mogelijk maakt, communicatie met het schip vergemakkelijkt en strikte opvolging vereenvoudigt. Dit systeem zal continu worden verbeterd en aangevuld worden met data met als enige doel incidenten te vermijden.
Health & Environment
We hechten als organisatie veel aandacht aan de impact die we hebben op het milieu. Continu onderzoeken we hoe we als bedrijf lagere emissie kunnen nastreven. Zo rijden onze medewerkers met hybride wagens, gebruiken we ECO logic bureaumateriaal en verhuizen we in het tweede kwartaal van 2017 naar een energie neutraal kantoor met groendak.

We dagen onszelf continu uit om beter te zijn, niet enkel in dienstverlening, doch ook maatschappelijk en dit niet enkel voor onze klanten maar ook voor onze werknemers. Zij sturen mee de business aan en als organisatie betrekken wij hen maximaal. Ieder input wordt gewaardeerd om verbeteringen aan processen te bewerkstelligen. Het welzijn van onze mensen, hun ‘goed voelen’ is van uitermate groot belang en leidt rechtstreeks tot het welzijn van onze organisatie. De schepen in de vloot van NAVAL INLAND NAVIGATION die een Green Award ontvingen kan u terugvinden in onze vlootlijst.

 

Twee maal per jaar organiseert NAVAL INLAND NAVIGATION kapiteinsdagen waarbij QHSE topics steeds voorop staan op het programma. Dit alleen al om het belang ervan te onderstrepen. Informatie delen, trainingen geven en krijgen in combinatie met inzicht in de resultaten op QHSE vlak staan namelijk centraal.

 

Wij zijn houder van ISO 9001:2015


Bureau Veritas naval barging isoWat duidt op het feit dat Naval werkt volgens de internationale norm voor kwaliteitsmanagementsystemen.


Bekijk certificaat

 

Als Naval Inland Navigation zijn we ook een actief lid van Platform Zero Incidents (PZI).
Het delen van kennis met betrekking tot QHSSE topics beschouwen we als een essentieel onderdeel van onze business.

platform zero incidents

A lgemeen CONTACT

Koningsspil 1
4661TW Halsteren
Nederland
+31 164 788 260
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

N oodnummer

Operations: +31 164 788 262
Safety: +31 164 788 623
After hours: +32 3 369 37 79